Programació La 2

Diumenge, 25 abril de 2021
06.35
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 25'
07.00
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
ORTVE Jóvenes Músicos III. Parte 2. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 45'
08.45
En lengua de signos
Programa que resumeix l'actualitat del món per a les persones sordes, en llengua de signes.
Informatius
Durada: 30'
09.15
Shalom
Cuando callar puede ser peligroso
A tot el món, es presencia una inquietant onada de xenofòbia, racisme i intolerància, amb un augment de l'antisemitisme, l'odi contra els musulmans i la persecució dels cristians.
Altres
Durada: 15'
09.30
Medina en TVE
Ramadán en Alulbeyt
En la Fundació Alulbeyt, la solidaritat social en Ramadà no s'aplica únicament als musulmans, sinó que també abasta tots els necessitats.
Altres
Durada: 15'
09.45
Buenas noticias TV
Cine y fe 2021
En un any marcat per la pandèmia, la malaltia, la mort i el confinament, el cinema està sobrevivint amb prou feines. Moltes pel·lícules premiades se centran en històries que ressalten el que de veritat importa en la vida.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
Descifrando el Vaticano
L'espai conversa amb el periodista Juan Vicente Boo, corresponsal del diari ABC al Vaticà i autor del llibre Descifrando el Vaticano: Desde dentro y desde fuera. Amb ell es coneixen els secrets d'aquest petit estat que és, alhora, el centre de la cristiandat.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
Vivo
Espai catòlic en el qual una persona dóna testimoniatge públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Des de la Parroquia Nuestra Señora de la Paz, Madrid.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
Chile, tierra de misión
El programa mostra com l'Obra per a la Cooperació Sacerdotal Hispanoamericana porta 70 anys enviant sacerdots diocesans espanyols a Hispanoamèrica.
Altres
Durada: 25'
11.55
Saber vivir
Espai divulgatiu que aborda diàriament consultes referents a la salut i a la medicina.
Altres
Durada: 60'
12.55
Zoom tendencias
Programa que recull les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 35'
13.30
RTVE responde
En aquest lliurament s'aborden qüestions relacionades amb la sèrie Servir y proteger i el programa MasterChef Celebrity. A més, l'espai informa de la presa de possessió del nou president d'RTVE, José Manuel Pérez Tornero, i la constitució del Consell d'Administració.
Altres
Durada: 30'
14.00
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 15'
14.15
Paseos históricos
Nueva York, la ciudad de los rascacielos
Un ràpid recorregut pels gratacels més representatius de Nova York: el Flatiron, el Chrysler, l'Empire State Building, el Centre Rockefeller, les torres de Lever House i el Seagram. A continuació, es visiten els edificis d'apartaments més emblemàtics de Manhattan.
Documentals
Durada: 25'
14.40
El Chef del Mar
Salúcar de Barrameda/Denia
Ángel León viatja a Salúcar de Barrameda, a Cadis, i a Dénia, a Alacant, per conèixer i reivindicar l'ús dels anomenats peixos de descart: aquells peixos que pel seu escàs valor comercial, la seva talla o la seva estètica eren retornats a la mar en el moment de la pesca.
Documentals
Durada: 55'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 40'
16.15
Grandes documentales
Inclou Arsenal animal: Venenos letales, Arsenal animal: Escupitajos y pinchazos i Arsenal animal: Secrecciones y olores: Utilitzades juntes o per separat, les olors i les secrecions són eines molt potents a l'hora d'atreure i capturar preses. Però dins l'arsenal animal, les dues armes s'usen en estratègies d'allò més diverses: de defensa, dissuasives, de fugida i de seducció.
Documentals
Durada: 160'
18.55
80 cm
Las Médulas
El programa descobreix Las Médulas, a la comarca lleonesa del Bierzo. La comarca té unes possibilitats immenses per practicar un senderisme vinculat a la gran mina romana i als 1000 quilòmetres de canals que els romans van construir per poder portar l'aigua fins aquí i extreure l'or. Durant el camí, Juanjo Pardo compta amb l'investigador Javier Sánchez-Palencia, la guia Teresa Bello i l'escriptor Santiago Castelao.
Documentals
Durada: 30'
19.25
Vía de la Plata: diario de un ciclista
Etapa 3: de Guillena a Montemolín
Peio comença el dia a la localitat de Guillena i visita el Museu de l'Aigua per descobrir aquesta meravellosa ruta. En el seu camí, coneix l'ofici de ramader, el de rellotger i prova el típic salmorejo de conill. Ja en terres extremenyes, s'endinsa en la localitat de Montemolín per descansar i acomiadar l'etapa.
Documentals
Durada: 30'
19.55
Ruralitas
El programa es trasllada a la comarca d'Osca del Sobrarbe al costat de la Yolanda, una atrevida hostalera ambulant que ha unit la seva passió pel ciclisme amb la seva professió. La convidada recorre els voltants amb la seva bicicleta convertida en una divertida cafeteria itinerant.
Documentals
Durada: 50'
20.45
El documental de La 2
Inclou Huellas de la civilización: Sociedad: Aquest episodi analitza el costat clar i fosc del món antic, des dels orígens de la democràcia a Atenes fins al Senat romà, així com l'esperit olímpic i els primers tipus de multiculturalisme.
Documentals
Durada: 50'
21.35
Imprescindibles
Inclou León Felipe
Documentals
Durada: 55'
22.30
Versión española: También la lluvia
Cochabamba, Bolívia, any 2000. El Sebastián i el Costa s'han proposat fer una pel·lícula sobre Cristòfor Colom i el descobriment d'Amèrica. Mentre que el Sebastián, el director, pretén desmitificar el personatge presentant-lo com un home ambiciós i sense escrúpols, al Costa, el productor, només li importa ajustar la pel·lícula al modest pressupost de què disposen.
Pel·lícules
Durada: 140'
00.50
Versión española. Última sesión: El árbol magnétic
El Bruno torna al seu país d'origen després d'una perllongada absència. La casa de camp que de nen compartia amb la seva família ara està en venda i tots es reuneixen per acomiadar-se'n. La visita a l'arbre magnètic, una curiositat local d'estranyes propietats, desperta sensacions i afectes gairebé oblidats en ell.
Pel·lícules
Durada: 80'
02.10
Las últimas batallas de Isabel II
Gràcies a imatges d'arxiu i algunes escenes dramatitzades, juntament amb entrevistes dels qui coneixen millor la família reial, es repassen les fites clau dels últims 10 anys de la reina Elisabet II.
Documentals
Durada: 55'
03.05
La Reina en época de guerra
La reina Elisabeth II és la monarca amb el regnat més llarg de Gran Bretanya. La princesa tímida va ser transformada per les exigències de sis anys de guerra. Desitjosa de col·laborar en l'esforç de la guerra, la crisi nacional va convertir aquesta jove en la líder que el seu país necessitava.
Documentals
Durada: 55'
04.00
Diana: la entrevista que impactó al mundo
El 20 de novembre de 1995, BBC Panorama va emetre una sincera entrevista amb la princesa Diana en la qual va trencar tots els protocols i va exposar traumes i escàndols de la vida a la casa reial. 25 anys després, aquest documental analitza com es va orquestrar l'esdeveniment televisiu del segle.
Documentals
Durada: 65'
05.05
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 25'
05.30
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 30'