Programació La 1

Diumenge, 25 abril de 2021
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 145'
08.25
Seguridad vital
El programa analitza una iniciativa navarresa l'objectiu de la qual és la denúncia social d'aquells conductors insolidaris que aparquen indegudament en les places reservades per a conductors amb discapacitat. A més, es mostra la formació dels agents de la Guàrdia Civil que vetllen per la seguretat viària de les carreteres.
Altres
Durada: 30'
08.55
Viaje al centro de la tele
Queremos un hijo tuyo
Un repàs als millors moments del fenomen dels admiradors d'artistes com el Dúo Dinámico, Pablo Alborán, Los Pecos i Mecano, entre altres. A més, també es mostra els fenòmens de masses de fora d'Espanya, com els de Michael Jackson, Madonna, The Beatles, Lady Gaga i Justin Bieber.
Altres
Durada: 55'
09.50
MasterChef
L'espai celebra el seu programa número 200 amb la visita d'Alaska i Mario Vaquerizo en la primera prova. Els aspirants cuinen una recepta lliure de nero i treballen amb el xef Ángel León, que els demostra la versatilitat d'aquest peix blanc. Més tard, Antonio Orozco i Fernando Romay assisteixen a l'homenatge que el concurs rendeix als voluntaris de la Fundación Banco de Alimentos de Madrid. Els equips cuinen a les ordres dels xefs Álvaro Castellanos i Iván Morales. Finalment, en l'última prova, els dos davantals negres que identifiquin correctament el nombre més gran d'ocells es lliuraran de cuinar. El repte d'aquesta prova és cuinar un plat amb un ocell.
Altres
Durada: 195'
13.05
Como Sapiens
Socarrat, tortos asturianos y gató mallorquín
L'actriu Carolina Cerezuela i l'equip del programa viatgen fins a Palma per tastar un dolç típic de la gastronomia balear, el gató mallorquí. A continuació, es cuina la tradicional fideuà valenciana amb la cantant Sole Giménez. A més, l'espai amb l'exministra Celia Villalobos, la presentadora Tania Llasera i el xef Íñigo Urrechu.
Altres
Durada: 50'
13.55
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 35'
14.30
Corazón
El lliurament dels Oscar 2021 és un dels temes principals d'aquesta edició, en la qual es parla de la prèvia de la cerimònia, els seus nous protocols i dels nominats i favorits.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: El lugar del corazón
Poc abans de la seva boda, Lilli Miller hereta de la seva família biològica una casa de camp a Cornwall, Anglaterra, que està a punt de subhastar-se. Encara que al seu promès no l'entusiasma la idea, la Lilli visita la casa, on coneix l'encantador Ian Taylor, que ha estat cuidant la casa durant anys.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Micke y Veronica
La Veronica contracta el Micke, un fuster d'Estocolm, perquè renovi la cuina de casa seva. Aviat se sent atreta per ell i el sentiment és mutu. Tots dos estan ansiosos de començar una relació, però els seus dos fills són menys entusiastes. Així doncs, la Veronica decideix anar tots junts de vacances a Bohuslän, on viuen els seus pares.
Pel·lícules
Durada: 95'
19.05
Sesión de tarde: Mis novios, sus perros y yo
Un dia de pluja intens, els amos d'un petit restaurant es veuen sorpresos, just quan estan tancant, per l'arribada d'una jove vestida de núvia. La noia els prega poder resguardar-se al local amb els tres gossos.
Pel·lícules
Durada: 85'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
La película de la semana: En el ojo de la tormenta
En el transcurs d'un sol dia, la ciutat de Silverton és assolada per una sèrie de tornados, acompanyats per un dels pitjors temporals que es recorden. La majoria dels seus habitants busquen un refugi on estar segurs. No obstant això, un grup de persones, estudiosos del fenomen atmosfèric juntament amb autèntics fanàtics, decideix anar directament cap al vòrtex. Carregats amb les seves càmeres i objectius fotogràfics, aquests intrèpids caçadors de tempestes posen a prova fins on estan disposats a arribar per aconseguir aquesta foto única que només es fa una vegada a la vida. El que no saben és que els especialistes preveuen que el pitjor està per arribar: la ciutat estarà a mercè de ciclons erràtics i mortals.
Pel·lícules
Durada: 80'
23.25
Pel·lícula: American gangster
A principis dels setanta, els polis corruptes abundaven als carrers de Nova York. La guerra del Vietnam feia estralls a l'Orient i als Estats Units. Nombrosos soldats resultaven morts o tornaven a casa addictes a un opiaci anomenat heroïna, que compartien amb joves desitjosos d'experimentar coses noves i que s'enganxaven a la droga. Amb l'ajuda de les forces de l'ordre, la màfia funcionava amb gairebé total impunitat en aquest mercat lliure de competència, venent milers de quilos de cavall als addictes. Uns quants homes blancs privilegiats i intocables pagaven centenars de milions de dòlars a jutges, advocats i policies de Nova York perquè ningú obrís la boca i aquesta profitosa relació es mantingués. Ningú no s'atrevia amb els tentacles de la Cosa Nostra. Fins que va aparèixer un home de negocis negre anomenat Frank Lucas. Ningú es fixava en el Frank, el callat ajudant de Bumpy Johnson, un dels principals caps de la màfia negra posterior a la guerra del Vietnam. Frank Lucas va aprofitar el buit obert en l'estructura de poder per la sobtada mort del seu cap per construir el seu propi imperi i crear la seva versió de l'èxit americà. Malgrat no haver estudiat a l'escola, Frank Lucas tenia tots els coneixements que havia recollit al carrer, i els va aplicar, amb gran ingenuïtat i estricta ètica professional, per fer-se seu el negoci de la droga al centre de la ciutat, oferint un producte més pur per menys diners. Va ser més astut que qualsevol organització criminal i es va convertir en un dels principals traficants de la ciutat i, alhora, en una de les seves superestrelles. Richie Roberts és un policia dur, acostumat al carrer, que no triga a adonar-se que el control de l'hampa està canviant de mans. Creu que algú s'està posant per sobre de les conegudes famílies mafioses i comença a sospitar que un traficant negre ha sortit del no-res per apoderar-se de la situació. Tant Lucas com Roberts es basen en un codi ètic molt rigorós que els diferencia de la resta dels seus coetanis. Són dues figures solitàries en costats oposats de la llei, però el destí dels dos homes es creua a mesura que s'acosta un enfrontament que no sols canvia les seves vides, sinó que altera el rumb de tota una generació de novaiorquesos.
Pel·lícules
Durada: 145'
01.50
Pel·lícula: Rocky
Rocky Balboa és un boxejador desconegut a qui se li ofereix la possibilitat de lluitar pel títol mundial dels pesos pesats. Amb molta força de voluntat, el Rocky es prepara a consciència per a aquest combat, i també per als canvis que produeix en la seva vida.
Pel·lícules
Durada: 115'
03.45
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 135'