Programació La 1

Dissabte, 24 abril de 2021
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 255'
10.15
Comando actualidad
Ladrones invisibles
Els reporters del programa investiguen què hi ha darrere del ciberdelicte, un delicte que mou més diners que el narcotràfic a escala global i que ha convertit els ciutadans en persones més vulnerables. L'any passat, les comissaries espanyoles van rebre 216.000 denúncies relacionades amb el ciberdelicte.
Altres
Durada: 65'
11.20
The Dancer
El programa continua avançant i creix la tensió entre els capitans per formar el millor equip de ballarins per competir entre ells. Durant la tercera jornada d'audicions, Miguel Ángel Muñoz, Lola Indigo i Rafa Méndez comproven com augmenta el nivell i deixen enrere el bon rotllo després de les petites traïcions dels primers programes, cosa que els porta, fins i tot, a plantejar-se la seva permanència a l'espai. El concurs reuneix 14 nous concursants per trobar el millor ballarí del país. Entre ells, un influenciador amb més de 2 milions de seguidors a TikTok, una coreògrafa d'artistes com Shakira i Sweet California, una concursant que va estar 24 hores sense deixar de ballar per aconseguir fons per a les acadèmies colpejades per la COVID-19 i una experimentada ballarina que torna a televisió, després de participar en programes com El Grand Prix o Telepasión. A més, els presentadors es veuen reflectits amb les vivències d'alguns dels ballarins i no poden evitar trencar-se davant de les càmeres, com Sandra Cervera, que es commou amb un concursant que dedica la seva actuació a un familiar amb alzheimer. Finalment, Rafa Méndez es retroba amb Sergio Alcover, padrí d'un dels grups de ballarins que participa al programa, després d'haver compartit amb ell anys d'aprenentatge a la televisió.
Altres
Durada: 130'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
Flash moda porta el glamour del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències, les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
El lliurament dels Oscar 2021 és un dels temes principals d'aquesta edició, en la qual es parla de la prèvia de la cerimònia, els seus nous protocols i dels nominats i preferits.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Asuntos familiares
Katja Baumann és a un centre comercial amb la petita Fibi Wolf, a qui està cuidant per ajudar els seus pares. De sobte, la nena, que anava asseguda al carret, desapareix. Més tard la Fibi apareix a la guarderia del centre comercial, i la Katja no pararà fins esbrinar què ha passat.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Mentiras y secretos
Després d'un treball en una granja, Emma Egermann, la filla petita de la família Egermann, s'esfondra de sobte. La bombera voluntària Marie Reiter va a Wildegg a la recerca de la causa per evitar que empitjori. Els símptomes d'intoxicació són inexplicables fins que queda clar que la raó és l'eliminació il·legal de residus mitjançant una planta de biogàs.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Cine de barrio: Después de los nueve meses
El mateix dia, a la mateixa hora, neixen en una clínica diversos nadons. L'efecte dels seus naixements és diferent per als seus pares: n'hi ha de novells, professionals de família nombrosa i una mare soltera.
Pel·lícules
Durada: 120'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou El universo cripto i Los claroscuros del Lote 229: Un quadre brut i d'autor aparentment desconegut titulat La coronación de espinas va estar a punt de subhastar-se fa dues setmanes per 1.500 euros a la sala Ansorena de Madrid. Inclòs al lot 229, el catàleg l'atribuïa al cercle de José Ribera, del segle XVII. Però la venda es va paralitzar quan va transcendir que podria tractar-se d'un Caravaggio. El Ministeri de Cultura va prohibir cautelarment la seva sortida d'Espanya. Ara està en marxa un expedient per declarar-lo bé d'interès cultural, la qual cosa impediria definitivament la seva exportació.
Altres
Durada: 35'
22.05
Pel·lícula: La seducción
Durant la guerra de Secessió, les alumnes d'un col·legi femení del sud d'Estats Units viuen refugiades del món exterior fins que descobreixen un soldat enemic ferit i decideixen acollir-lo. La seva presència a la institució desperta tensions sexuals i perilloses rivalitats que inciten a trencar tots els tabús.
Pel·lícules
Durada: 85'
23.30
Pel·lícula: Mary Shelley
Història de la jove Mary Wollstonecraft Godwin i la seva ardent i tempestuosa relació amb el poeta romàntic Percy Bysshe Shelley. Tots dos senten un enamorament sobtat immediat en conèixer-se i, davant l'oposició de la família de la Mary al seu festeig, la parella decideix fugir, acompanyada per la germanastra d'ella, la Claire. Els alts i baixos en la seva relació s'aguditzen durant la seva estada a la casa de Lord Byron a Ginebra, i és allà on la Mary concep la idea de Frankenstein, quan, com a joc, es proposa a tots els convidats escriure una història de fantasmes. Però la societat d'aquest moment concedeix un nul valor a les dones escriptores i, amb tan sols 18 anys, la Mary es veu obligada a desafiar aquests prejudicis per protegir el seu treball i forjar la seva pròpia identitat.
Pel·lícules
Durada: 110'
01.20
Pel·lícula: Emma Svensson y el amor
Hilla Svensson, que estudia per dirigir l'editorial de la seva àvia Emma, es casarà amb un reeixit advocat. Mesos abans de les noces, la Hilla dubta dels seus sentiments i decideix passar uns dies a la casa de camp de la seva àvia, que és la seva única família i qui ha organitzat tota la seva vida fins al moment.
Pel·lícules
Durada: 90'
02.50
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 190'