Programació TV3

Diumenge, 25 abril de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 320'
11.20
Néixer de nou
El Llibre negre
En el lliurament que s'emet el 25 d'abril d'aquest any, el programa vol tornar a recordar la resurrecció de Jesús i ho vol fer d'una manera poc habitual.
Altres
Durada: 20'
11.40
Signes dels temps
Cristians i musulmans al Marroc
Entrevista al salesià Cristóbal López, cardenal arquebisbe de Rabat. Al Marroc, els cristians són una minoria. El cardenal López parla de convivència i diàleg interreligiós i explica com funcionen les escoles cristianes en què els alumnes són musulmans.
Altres
Durada: 20'
12.00
Diumenge, concert
Nous talents del jazz: Pol Omedes i Lluc Casares
S'ofereix un doble concert de nous talents del jazz, amb Pol Omedes Quintet, trompetista guanyador del Premi Jove Talent 2020 de l'Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya, i el Septet, liderat pel saxofonista Lluc Casares.
Altres
Durada: 70'
13.10
Polònia
Arriba la diada de Sant Jordi i el NO-DO resumeix en què consisteix una festa que, com era d'esperar, no els entusiasma. També es pot ser testimoni de la signatura de llibres d'Oriol Mitjà i Josep Maria Argimon. Paral·lelament, la Superlliga s'esfuma, però Florentino Pérez ha vingut per vendre la seva gran idea. Mentrestant, a Catalunya es continua sense govern, però la salut és molt important. Per això, la Generalitat ha decidit fer una aportació de capital a una cadena de gimnasos. Més tard, Elsa Artadi protagonitza el musical de la setmana i recita a Pere Aragonès els requisits que ha de complir perquè l'investeixin.
Altres
Durada: 40'
13.50
APM? Extra
Avui es descobreix quina és la foto guanyadora del World Press Photo 2021, segons l'APM?. A més, es veuen fuetades a dojo a Això és el Bronx, Díaz Ayuso canta a les APM? Sessions, una pel·lícula de por i també es presenta un convidat molt especial.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Una bossa de bales
Al París ocupat pels nazis, els germans jueus Maurice i Joseph juguen a bales abans de tornar a casa. L'ocupació alemanya és una amenaça molt seriosa per a tota la família. Per aquest motiu els seus pares decideixen que els nois escapin cap a la casa del seu germà gran a la zona lliure. Per sobreviure, necessitaran armar-se de tot el seu enginy i coratge.
Pel·lícules
Durada: 115'
17.35
Tarda de cine: El fundador
La veritable història de com Ray Kroc, un venedor d'Illinois, va conèixer el 1950 els germans Mac i Dick McDonald, que portaven una hamburgueseria al sud de Califòrnia. Impressionat per la velocitat del sistema de cuina de la seva hamburgueseria de San Bernardino, el Kroc va visualitzar el potencial de la franquícia i es va anar posicionant hàbilment per avançar-se als germans i crear el que avui és un imperi d'un bilió de dòlars. Així va néixer McDonald's.
Pel·lícules
Durada: 125'
19.40
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 20'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
30 minuts
Inclou La Corona retratada
Altres
Durada: 60'
23.05
El judici
Tota la veritat
Tot i que la sala rebutja els testimonis de Felip VI i de Carles Puigdemont, sí que ha admès els d'altres polítics rellevants del Procés. Les acusacions sostenen que els processats van provocar una rebel·lió per aconseguir la independència de Catalunya. Per la seva part, les defenses intentaran demostrar que sempre van buscar una sortida pactada amb el govern de Mariano Rajoy.
Documentals
Durada: 65'
00.10
Pel·lícula: Carol
Nova York, anys 50. Una jove de 20 anys, la Teresa, treballa en una botiga i somia una vida més plena quan coneix la Carol, una dona seductora atrapada en un matrimoni adinerat, però sense amor. Les seves vides es comencen a enfonsar i la Carol té cada cop més por de perdre la custòdia de la seva filla en cas de separació, ja que el marit qüestiona la seva capacitat com a mare en descobrir la relació que sostenia amb la seva millor amiga, l'Abby.
Pel·lícules
Durada: 110'
02.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
04.00
Rumba a l'estudi
José Luis Lozano. Un cop d'ull al panorama de la rumba a Catalunya. Un programa musical que permet veure artistes clau d'aquest gènere en els seus àmbits naturals: els estudis de gravació.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Elisabet Raspall & Jordi Paulí. Espai musical.
Altres
Durada: 60'