Franja TV3

Dijous, 4 març de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
Avui el programa entrevista el conseller d'Interior, Miquel Sàmper, després de la seva compareixença al Parlament enmig del debat sobre el model d'ordre públic. Després, se li pregunta al president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, pel manifest i per l'acte on mostren el seu rebuig als incidents en les protestes al carrer, i sobre les mesures que proposen per disminuir l'atur i la precarietat laboral. L'ecòleg Josep Peñuelas presenta l'estudi que ha liderat en què relacionen l'increment de l'ús del nitrogen com a fertilitzant als camps de blat amb la malaltia celíaca. Més tard, amb l'especialista en xarxes Juan Soto Ivars es comenta la renúncia de la traductora holandesa de la poeta Amanda Gorman per no ser de la mateixa raça que l'autora. També es parla de l'augment dels patinets elèctrics i de la seva regulació segons el municipi. A més, es poden conèixer els casos de diverses persones que es van infectar de COVID-19 les primeres setmanes, quan els equips mèdics no tenien prou equips de protecció, i quines conseqüències tenen encara, gairebé un any després. Finalment, Esther Vera i Jordi Mercader analitzen l'actualitat del dia.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Galtes de porc al vi
S'aprofiten les galtes de porc i amb una mica de verdura i vi es fa un plat econòmic, gustós i nutritiu. Amb pocs productes n'hi ha prou.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
El dia del judici, el Quim li fa una promesa a Déu perquè el Marc no vagi a la presó. A més, l'advocada del Marc els demana una reunió urgent, ja que volen parlar abans d'anar a judici perquè hi ha novetats. Paral·lelament, la Pili anul·la un sopar perquè no es troba bé i comença a pensar que potser està embarassada i parla amb la Magda. El Litus, per part seva, li demana a la Marta que s'ocupi de l'Ismael durant el matí. Finalment, les companyes de la Júlia inicien una campanya de solidaritat amb ella.
Sèries
Durada: 35'
16.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 225'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Polònia
Avui, el programa presenta Monàrquicament, la paròdia del nou anunci d'Estrella Damm, que explica la gestió del govern amb la monarquia espanyola, i el rei emèrit Joan Carles protagonitza el musical de la setmana amb la cançó Jo vull ser rei, del grup Els Pets, després de vacunar les seves filles a l'Aràbia Saudita. A més, després del Barçagate, Bartomeu sorprèn a ritme de la cançó de Doraemon i es descobreix qui té realment la butxaca màgica. Des del centre de defensa de prevenció d'atacs terroristes, es revela la proposta del govern espanyol per combatre qualsevol amenaça: el soldat autònom. Mentrestant, des de la CUP, Eulàlia Reguant i Carles Riera preparen les seves reivindicacions per votar a favor de la investidura d'Aragonès. Finalment, l'actriu Victòria Abril interromp la roda de premsa de Josep Maria Argimon amb el mateix discurs negacionista que Miguel Bosé, i Pedro Almodóvar, cansat de la bogeria dels seus actors, intenta crear un nou elenc amb els polítics catalans.
Altres
Durada: 35'
22.40
Alguna pregunta més?
Avui, Joel Díaz explica l'última hora de les negociacions dels diversos partits catalans que volen formar govern. A més, Isma Juárez passeja per Madrid amb el periodista Carlos del Amor abans de presentar la gala dels Premis Goya, i el músic Lildami passa per La televisió és cultura. Més tard, s'estrena Versió animal amb les veus de Xavi Espinosa. També es parla dels escàndols i la campanya electoral blaugrana i, finalment, la informació més veraç a El Mundo Today.
Altres
Durada: 45'
23.25
A 2 veus
Roba Estesa
L'activisme feminista de les integrants de Roba Estesa és present en tot moment començant ja en el procés de càsting, on hi ha un alt percentatge de participació de dones joves. El programa mostra com les dues aspirants, que rivalitzen per cantar amb Roba Estesa l'última cançó del concert, La nit és nostra, comencen un procés de formació i preparació durant el qual compten amb l'ajuda de la professora de cant Laura Andrés. A més de preparar-se la cançó, les concursants poden acostar-se a l'entorn del grup gràcies a la trobada que tenen amb Cristina Madrid, directora de Les resilients, documental que reflexiona sobre l'espai de les dones en la música contemporània feta a Catalunya a partir del seguiment de quatre bandes formades majoritàriament per dones, entre elles, Roba Estesa. Finalment, l'espai acompanya les dues concursants de camí cap a la localització sorpresa de l'actuació i, una vegada iniciat el concert, el grup tarragoní anuncia la guanyadora.
Altres
Durada: 25'
23.50
Al cotxe
Josep Cuní i Boris Ruiz
Eloi Vila recull a la cadena SER el periodista Josep Cuní, que, després d'haver fet cinc hores de ràdio en directe, se l'acompanya a la seva productora, on ha de continuar treballant. Durant el trajecte, explica que no para pencar en tot el dia i que, a la seva vida, sempre ha estat primer la feina que la vida personal i familiar, però que ara intenta gaudir més dels nets. Posteriorment, Boris Ruiz puja al cotxe a Sant Martí de Montnegre, des d'on Eloi Vila el porta al restaurant de Mataró on treballa com a xef el seu fill Merlí. L'actor parla de la seva família de migrants murcians i dels seus inicis a la capital del Maresme fent teatre amateur. També fa un repàs dels personatges que li han donat més popularitat a TV3 i reivindica més suport per al seu gremi en aquests moments de pandèmia.
Altres
Durada: 40'
00.30
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 100'
02.10
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
04.00
Rumba a l'estudi
José Luis Lozano. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Elisabet Raspall & Jordi Paulí. Espai musical.
Altres
Durada: 60'